Nieuws item uitelichte afbeelding

Nummer 3 in de reeks. Bij Uw onderhoudspartner Lenferink draait het om meer dan alleen verf op muren. Zij zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis, geworteld in tradities en gedreven door innovatie voor de toekomst! De focus ligt op totaalonderhoud, waarbij ze dit proces optimaliseren voor vandaag én morgen.

Maak kennis met Orhan Polat, een gepassioneerde schilder/voorman met veel ervaring. Van het verfraaien van monumentale panden in Amsterdam tot het aangaan van nieuwe uitdagingen: sinds Orhan in 2005 zijn eigen weg insloeg, heeft hij zijn vakmanschap gecombineerd met het team van Lenferink. Momenteel werken Uw onderhoudspartner Lenferink en Orhan aan het onderhoud van Domesta’s bezittingen in Emmen en omgeving. Van 4-seizoenen schilderwerk tot houtrotreparaties, glaswerk, wandafwerking en zelfs kleuradvies – zij staan klaar om elke klus met toewijding en plezier aan te pakken. Wij zijn trots op het leveren van hoogwaardige diensten en het
opbouwen van langdurige samenwerkingen. Samen streven we ernaar om een woning, VvE, boerderij of landgoed te laten stralen!
#LenferinkOnderhoud #Totaalonderhoud #Vakmanschap #DuurzameSamenwerking