Kennis delen

Dit zijn termen die wij als Onderpand regelmatig gebruiken. Wij zijn een ketensamenwerking van verschillende bedrijven die gezamenlijk alle expertise in huis hebben om elk project goed te kunnen aanvliegen. Van deze samenwerking kunnen wij alleen optimaal gebruik maken als wij transparant zijn en elkaar blijven uitdagen. Op deze manier garanderen wij de beste prijs, kwaliteit en bewonerstevredenheid. We delen onderling kennis en zijn daarom altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

‘Samen is meer dan de optelsom’ en ‘delen = vermeenigvuldigen’

  ‘Samen is meer dan de optelsom’ en ‘delen = vermeenigvuldigen’

  Citadel Tekst Logo Webadres Witte Achtergrond High E1527276253935
  Logo Lenferink 1
  Logo Vandebunt Isolatie Putten
  Logo Slot3
  Logo Ter Velde
  Logo Willem
  Logo
  Middel 11
  Te Wierik Logo Def

  Vaste bouwteams

  Omdat wij werken met vaste bouwteams leren wij elkaar steeds beter kennen. Plezier in het werk staat voorop. Want als je plezier hebt in wat je doet zet je de beste resultaten neer. We gaan op deze wijze een traject in met een vaste structuur en werkwijze, die voor alle projecten gelden’.
  Er wordt gereflecteerd en we spreken elkaar aan op de goede en slechte dingen, waardoor wij continu blijven verbeteren. Ook zijn wij aangesloten bij verschillende platformen die kennis delen met externe organisaties mogelijk maakt. Een voorbeeld hiervan is Circkelstad. Circkelstad is het platform voor koplopers in de circulaire en inclusieve bouwsector.