Nieuws item uitelichte afbeelding

Dit is Remko van Hell, 45 jaar jong. De afgelopen c.a. 20 jaar heeft hij met veel plezier bij 2 woningcorporatie gewerkt. Elke dag een bijdrage leveren aan het verbeteren van woningen geeft hem positieve energie. Het waren 20 fijne jaren waarin hij veel projectenkennis heeft opgedaan. Kijkend naar de behoefte van de huurders, projecten realiseren die passen binnen de begroting waren een mooie uitdaging.

Maandag 8 januari is Remko met veel energie gestart al projectregisseur bij Onderpand vastgoedbeheer. Nu mag hij met een andere kijk aan projecten werken, vóór woningcorporaties. Ook bij onderpand, wéér streven naar een tevreden huurder en corporatie! Remko ziet dit als een mooie switch in zijn loopbaan waarin hij wederom een mooie bijdrage mag leveren aan een steeds mooiere samenleving.

Na een fijn ontvangst en kennismaking met nieuwe collega’s kijkt hij dan ook zeker uit naar een mooie samenwerking!

Als ik thuis ben, ben ik ook echt thuis! Daar geniet ik samen met mijn gezin (vrouw en 3 kids) van het leven. Dan maken we de herinneringen voor later! Binnen (met slecht weer), of buiten in de tuin of in de natuur. Activiteiten, ontspanning en lekker eten vullen onze vrije tijd. Ook loopt Remko graag een beetje hard, en bij mooi weer stapt hij op de racefiets, zodat hij een beetje fit voor de dag komt!

Welkom Remko!